Activiteiten en Covid-19

Covid-19

Hoewel de Gezinsbond Kieldrecht staat te trappelen om haar activiteiten te hernemen, blijft het Covid-19 virus roet in het eten gooien.

De organisatie van de garageverkoop, voorzien op 23 augustus, is in praktijk niet haalbaar. Bij elke deelnemer zou een bestuurslid constant toezicht moeten houden of de regels van sociale afstand gerespecteerd zouden worden. Bovendien zou elk artikel dat door een potentiële koper wordt vastgenomen, telkens opnieuw ontsmet moeten worden. Gezien het succes van de laatste jaren en daaraan verbonden aantal deelnemers, acht de Gezinsbond Kieldrecht het aangewezen om deze activiteit definitief te schrappen.

Of de Algemene Vergadering op maandag 14 september kan doorgaan is op dit moment nog een vraagteken. Wij houden uiteraard iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, voor deze en andere nog geplande activiteiten in het najaar.

Dit belet niet dat je nog altijd lid kan worden van de Gezinsbond, wie vanaf nu nieuw lid wordt ontvangt een lidkaart die geldig is tot eind 2021.

Een half jaar extra tijd voor inwoners van Kieldrecht en Nieuw Namen om de sparen bij de aangesloten handelaars. 

Informatie aanvragen en aanmelden kan via Marina Roggeman, bij voorkeur per mail: marina.roggeman@skynet.be of 0476 69 34 61.
 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.